Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajaxvrouwen grijpen in bekerfinale ook naast troostprijs

De Ajaxvrouwen hebben zichzelf tijdens de laatste weken van het seizoen geen plezier gedaan. Er werd al naast de landstitel gegrepen en nu ook gaat de KNVB-beker aan de Ajaxvrouwen voorbij. De eindstrijd werd een prooi voor ADO Den Haag, dat met 1-0 won.

28 mei 2016 - 20:24
UsershyraDesktopajax_dataimages4d8b7f20e9be68c4617dd913ad4c3219_normal
De Ajaxvrouwen sluiten het seizoen af zonder ook maar een prijs. © Sjoerd Tullenaar

De mannen en de vrouwen kampioen en voor die laatste misschien wel de dubbel. Dat was het idee een paar weken geleden, maar het liep allemaal anders. De spanning werd de Ajaxvrouwen te veel, het kampioenschap ging op doelsaldo verloren.

Het is ook niet gelukt om dan toch tenminste een troostprijs te pakken. De Ajaxvrouwen speelden in het Kyocera Stadion een teleurstellende bekerfinale, waarin ADO ook nog eens de sterkste bleek. Lineth Beerensteyn ging na haar treffer vlak voor rust als matchwinnares en heldin de Haagse boeken in.

De Ajaxvrouwen verloren de bekerfinale vorig jaar ook al, toen kwam de tegenstand van het sterke FC Twente. Maar als de Ajaxvrouwen het opnemen tegen ADO, mag je best een overwinning verwachten. Dat lukte alleen dus niet...

Daarmee begint het langzaam een dingetje te worden dat de Ajaxvrouwen het laten liggen op de momenten waarop het echt telt. Er moet nu weer een seizoen lang hard worden gewerkt in de hoop dat het kwartje in de lente van 2017 eindelijk eens een keer goed valt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >