Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Passeren Fischer straf voor houding bij Jong Ajax

Er ontbrak zondag een bekend gezicht bij de wedstrijdselectie: dat van Viktor Fischer. De comeback van Fischer verloopt nog niet vlekkeloos en als hij dan ook nog eens Vaclav Cerny voor zich moet dulden, kan dit een teken aan de wand zijn. Maar de ware reden van Fischers absentie is straf.

18 april 2016 - 16:23
UsershyraDesktopajax_dataimages721a20f79b03d3387d632593320337a0_normal
Fischer zat dit keer niet op de bank, maar de tribune. © De Brouwer

Fischer moest maandag met Jong Ajax aantreden tegen Sparta. Er werd niet alleen met 3-1 verloren van de club van Rotterdam, ook speelde de Deen een slechte wedstrijd en stond zijn houding Frank de Boer niet aan.

De vleugelspeler is meestal niet het zonnetje in huis als hij met Jong Ajax moet meedoen. Fischer uit zich dan regelmatig kritisch richting zijn teamgenoten en oogt gefrustreerd. Hij gaat er zelf ook niet beter van voetballen, zo blijkt.

“Slecht spelen vind ik niet erg, maar je moet wel inzet tonen en een bepaalde houding laten zien. Daar heb ik met een aantal spelers over gesproken. De houding van Viktor, zeker ook naar zijn medespelers toe, zinde mij niet,” verklaart De Boer in gesprek met Fox Sports.

De trainer vervolgt: “Als je meedoet, moet je de kar trekken. Dat deed Viktor zeker niet. Daarom zit hij nu op de tribune. Hij heeft het overigens goed opgepakt, de afgelopen dagen tijdens de trainingen.”

Overigens moest ook Daley Sinkgraven na een slecht optreden op Het Kasteel op het matje komen. De linkspoot mocht echter weer eens in de basiself beginnen, vooral omdat hij zich tegenover zijn teamgenoten wel gedroeg.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >