Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oostenrijkse regio Zillertal nieuwe partner van Ajax

Ajax trekt in de voorbereiding op een nieuw seizoen niet alleen graag naar De Lutte, maar ook naar Oostenrijk. Dit is al diverse keren een goede combinatie gebleken. De regio Zillertal is hier op ingesprongen en besloot partner te worden van Ajax. De club gaat in ruil promotie maken.

28 april 2016 - 16:20
UsershyraDesktopajax_dataimagesc18f8db38e8b34302d8153db20a33053_normal
Ajax ontdekt komende zomer een nieuw stukje Oostenrijk. © Pro Shots

De gemiddelde wintersporter is vast bekend met de regio Zillertal, aangezien onder meer Gerlos en Mayrhofen in dit gebied liggen. Maar ook zomers zijn er genoeg Nederlanders in Oostenrijk te vinden, aangezien je er bijvoorbeeld ook prima kunt mountanbiken of wandelen.

De selectie trok de laatste jaren niet naar Neustift om te skiën of wandelen, maar om de conditie op peil te brengen voor een nieuw seizoen. Dat beviel opperbest. Frank de Boer neemt zijn selectie ook komende zomer weer graag mee naar de Oostenrijkse berglucht.

Dit keer wordt het niet Neustift, maar een stukie verderop. Mayrhofen om precies te zijn. Ajax verblijft er van 4 tot en met 10 juli en sluit het trainingskamp af met een oefenwedstrijd.

De positieve geluiden over Oostenrijk vanuit Ajax zijn bij de plaatselijke VVV niet onopgemerkt gebleven, vandaar dat er samen met de club een plan is gemaakt om de regio te promoten.

Zillertal wordt een officiële partner, wat van Ajax de eerste Nederlandse club maakt die een buitenlandse regio aan zich bindt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >