Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Letschert en Barazite voeren strijd om Calimero Bokaal

Alles en iedereen bij FC Utrecht is boos over de dingen die zijn gebeurd in de Amsterdam Arena. En dat is logisch. Alleen slaan sommigen van Utrecht een beetje door. Wat ons betreft zijn Timo Letschert en Nacer Barazite deze week de grootste kanshebbers op de Calimero Bokaal.

18 april 2016 - 10:41
UsershyraDesktopajax_dataimages9d8f6c7992fb94bd139f09bd85ff7c82_normal
Ook Barazite laat zich na afloop een beetje kennen. © Pro Shots

Letschert was direct na de 2-2 en het laatste fluitsignaal zo boos dat het maar goed is dat RTV Utrecht de ruwe opnames niet online heeft gegooid. Grote kans dat de onafhankelijke aanklager van de KNVB grote interesse heeft, want eigenlijk kon het niet wat Letschert zei.

Wij van Ajax Life stonden erbij en hebben het gehoord. Het zegt genoeg dat de verdediger van Utrecht door omstanders werd gewaarschuwd om nou toch vooral zijn mond te houden, omdat-ie anders nog in de problemen zou komen.

Maar goed, je wordt niet genomineerd voor de Calimero Bokaal zonder motivatie van de jury. Komt-ie! “We wisten het van tevoren al: als je Makkelie in de Amsterdam Arena krijgt, dan weet je dat het tien keer niks wordt,” aldus Letschert, die ook het woord 'thuisfluiter' liet vallen.

“Het is een schande dat een scheidsrechter hier een strafschop voor geeft. We worden enorm tekort gedaan, dat is onrecht en vreselijk. Bij deze doe ik een oproep aan de KNVB om de bekerfinale niet door Makkelie te laten fluiten, want dan is het einde zoek,” vervolgt Letschert.

Utrecht neemt het in de eindstrijd van het KNVB-bekertoernooi op tegen Feyenoord, in De Kuip. Letschert heeft waarschijnlijk geluk en is gewoon van de partij, tenzij hij tijdens de midweekse speelronde nog stomme dingen doet.

Schakelen we over naar de tweede kandidaat. Stap maar naar voren, meneer Barazite! “Je zet met de 0-2 een wereldstap en dan word je zo bestolen. Dit is gewoon onbegrijpelijk. De kisten vliegen door de lucht en daar is de materiaalman niet blij mee, maar hij is zelf ook razend,” aldus de middenvelder voor de camera van Fox.

Barazite maakt zijn nominatie vervolgens pas echt waar. “Ik had wel het gevoel dat Ajax met twaalf man op het veld stond. Je kunt er een heel boek over schrijven, dit gaat over de toekomst van vele clubs. Maar zo'n penalty is belachelijk.”

Zeg het maar, jongens... Wie verdient de Calimero Bokaal: Letschert of toch Barazite?!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >