Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ga voor 15 euro naar Ajax - FC Utrecht! [uitverkocht!]

De titelrace is spannender dan ooit en daar wil je natuurlijk bij zijn. Grote kans dat je met smart hebt gewacht op de Laatste Kaarten Actie voor Ajax - FC Utrecht. Er zijn weer dertig kaarten beschikbaar, voor 15 euro per stuk!

08 april 2016 - 14:07
UsershyraDesktopajax_dataimagesc377115b85700ceac63ae9e16a26219d_normal
Wij zitten alweer klaar om opnieuw te juichen! © Pro Shots

Het duel met FC Utrecht staat voor zondag 17 april (aftrap om 12.30 uur) op het programma. Voor 15 euro kunnen leden van Ajax Jonge Schare deze belangrijke wedstrijd in de Amsterdam Arena bijwonen.

Dat is een stuk goedkoper dan de normale prijs. Via de Laatste Kaarten Actie krijg je ruim 60 procent korting! Normaal betaal je namelijk 40 euro voor deze kaartjes. In welk vak je dan zit? In vak 407 of 409.

We hebben in totaal dertig kaarten in de aanbieding. De verkoop gaat via onze webshop. Als je daar nog niet eerder iets hebt gekocht, moet je je eerst even registreren. Dat kan via deze link.

Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Amsterdam Arena.

De Laatste Kaarten Actie voor Ajax - FC Utrecht is uitverkocht!

We herhalen het nog een keer voor de zekerheid: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >