Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Veltman ziet Ajax nooit als underdog, dus nu ook niet

Ajax en PSV zijn al een tijdje verwikkeld in een hevige tweestrijd. Als je beide selecties en hun vorm naast elkaar legt, lijkt het voordeel in Eindhoven te liggen. Joël Veltman is het met die redenering niet helemaal eens. De verdediger meent dat Ajax nooit de underdog is.

07 maart 2016 - 09:37
UsershyraDesktopajax_dataimagesb2dd67d1fb0fdaa5d25dbd5f62f03a8d_normal
Veltman heeft het best naar zijn zin als rechtsback. © Pro Shots

Ajax is weliswaar al tien wedstrijden op rij ongeslagen, PSV wist zijn laatste tien duels ook echt in winst om te zetten. Misschien is dat wel precies het verschil tussen beide kandidaten voor de titel. Ajax is best goed, PSV zelfs nog iets beter.

Die statistiek is niet aan Veltman besteed. “De positie van underdog bestaat niet voor Ajax,” aldus de nummer drie in NRC Handelsblad. De verdediger wil zich nog niet te veel focussen op 20 maart. “NEC een opwarmertje? Dat zegt iedereen, ja. Maar als je van NEC verliest, speel je nergens meer om.”

Het is dan ook niet de bedoeling dat Ajax verliest van NEC. Veltman merkt dat dingen veranderen nu de beslissende fase is aangebroken. “Jongens eisen meer van elkaar en gaan echt voor elkaar door het vuur,” merkt hij op. “Er wordt in de kleedkamer meer met elkaar gesproken, we zijn er meer mee bezig.”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >