Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - NEC!

Er breken belangrijke tijden aan voor Ajax. Lukt het om na een jaartje zonder schaal weer kampioen te worden? De mannen van Frank de Boer kunnen de titel deze weken nog niet winnen, maar wel verliezen. Als steuntje in de rug verloten wij onder enthousiastelingen kaartjes voor NEC-thuis!

08 maart 2016 - 13:45
UsershyraDesktopajax_dataimages66dca5870b3d79193f873d50eafd0bde_normal
Fischer speelde toen nog met rugnummer 39. © Pro Shots

De wedstrijd tegen NEC staat voor Ajax in het teken van overleven. Als de ploeg zondag vanaf 16.45 uur geen kleerscheuren oploopt in de eigen Amsterdam Arena, kunnen we daarna met het volste vertrouwen vooruitblikken op de topper tegen PSV.

Er moeten wel eerst drie punten aan het totaal worden toegevoegd, door te winnen van de stugge subtopper NEC. Heb jij nog geen kaarten, maar wil je Ajax wel graag steunen in de titelrace? Dan wordt het tijd om even goed op te letten. We hebben tien setjes kaarten te verloten onder leden van de Supportersvereniging Ajax.

Om kans te maken op de kaarten moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. De prijsvraag loopt tot donderdag 13.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars. Ben je nog geen lid, maar wil je toch meedoen? Dan kun je direct lid worden via het onderstaande formulier!

Prijsvraag: Doelman Babos had in 2013 applaus over voor een actie van Fischer, waarom?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >