Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oppassen! Hele middenveld 'op scherp' richting PSV-uit...

Ajax maakt zich op voor een soort van finale tegen PSV. Maar daar moet het zich nog wel voor zien te plaatsen. En er is in de titelrace een heleboel geoorloofd. Alleen kan het lonen ook een beetje voorzichtig te doen. Het hele middenveld van Ajax staat namelijk 'op scherp'.

07 maart 2016 - 09:03
UsershyraDesktopajax_dataimages95c0c90d324ed80088b047e1aef3f05f_normal
Bazoer is voor Ajax een belangrijke schakel. © Pro Shots

Dat is trouwens al een tijdje zo, maar het begint nu spannend te worden. Als Riechedly Bazoer, Nemanja Gudelj of Davy Klaassen tijdens Ajax - NEC tegen geel aanloopt, dan kan het slachtoffer de topper in Eindhoven vergeten.

Hetzelfde geldt voor Mitchell Dijks, die tegen Willem II op de bon werd geslingerd. Ook de linksback is bij een volgende gele kaart de klos. Gudelj staat overigens al sinds november op vier gele kaarten, Bazoer sinds de klassieker en Klaassen sinds het bezoek aan FC Groningen.

Om de ironie van het verhaal compleet te maken: naar aanleiding van de 32 gele kaarten die Mark van Bommel pakte bij zijn terugkeer, werd besloten om niet na een vierde maar pas na een vijfde gele kaart over te gaan tot schorsen.

PSV moet alleen vrezen voor een schorsing van Davy Pröpper, tenzij er volgende week tegen sc Heerenveen nog gekke dingen gebeuren.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >