Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kamp Seedorf doopt Middenweg om tot El Salvadorlaan

Het is nog de vraag of de Amsterdam Arena gaat worden vernoemd naar Johan Cruijff. Een andere plek in Amsterdam is dat al, met dank aan Kamp Seedorf. Op de sterfdag van de nummer veertien werd direct een eerbetoon gemaakt.

25 maart 2016 - 08:49
UsershyraDesktopajax_dataimages358a1d2872457291effedd1f85c4a5dd_normal
Middenweg? El Salvadorlaan! © Kamp Seedorf

Kamp Seedorf doet sowieso altijd volle toffe dingen, maar nu zit er ook nog eens een emotionele lading aan. De mannen togen, toen het eenmaal donker genoeg was, naar de Middenweg. Je weet wel, de plek waar vroeger het stadion van Ajax stond.

En in dat stadion van Ajax beleefde Cruijff tal van mooie momenten. Er is dus geen betere plek om Cruijff te eren dan de Middenweg, zo vond Kamp Seedorf. Er worden wel vaker straatnaambordjes vervangen en dit was een schot in de roos. El Salvador, de verlosser, was een van Cruijffs bijnamen.

Wie weet wordt er binnenkort nog wel ergens een afbeelding van Cruijff op een muur geplakt. In Betondorp of zo. Zou tof zijn! Check Kamp Seedorf gelijk effe op Facebook, dan ben je volgende keer direct op de hoogte!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >