Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen PSV-uit

De climax nadert en vindt plaats in Eindhoven! Zo'n 1200 Ajacieden kunnen met eigen ogen zien of het Ajax lukt de koppositie in de eredivisie te veroveren. Moeten we wel effe winnen van PSV. En zorgen dat we op tijd in het Philips Stadion aanwezig zijn.

18 maart 2016 - 11:39
UsershyraDesktopajax_dataimages0ae3eb83ea35f5e765331bcb72c2e3ae_normal
Zou het lukken om PSV-uit twee keer op rij te winnen? © De Brouwer

Ajax had zelfs de kans om als koploper af te reizen naar Eindhoven, maar afijn... Laten we het er niet meer over hebben. Als er zondag drie punten worden gepakt, in het hol van de leeuw, in de zoveelste wedstrijd van het jaar, zal het feestje er niet minder om zijn.

Of het een feestje wordt, weten we zondag pas. De eerste aanwijzingen krijgen we pas om 16.45 uur, maar voorbereidingen moeten al eerder worden getroffen. De 1200 bewoners van het uitvak worden tussen 13.15 en 14.15 uur bij ingang Noord B van de Amsterdam Arena verwacht en verspreid over twee treinen.

Als je met de auto naar de Arena komt, kun je parkeren op P Noord. Het wordt een lange dag en dus is het toegestaan om drinken mee de trein in te nemen. Vergeet ook niet iets te eten bij je te stoppen, want we zijn waarschijnlijk pas na 20.00 uur weer terug bij de Arena.

Er zijn wel wat regeltjes verbonden aan het drinken dat mee naar binnen mag. Alcohol, grote pakken en flesjes drinken zijn bijvoorbeeld niet toegestaan, kleine pakjes drinken wel. Een blikje frisdrank mag ook, maar dan wel eentje per persoon en mits geopend.

We delen het maar even, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. En neem je zangstem mee, Ajax kan alle hulp goed gebruiken!

Klik hier voor de uitgebreide info.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >