Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bazoer lacht na Doelpunt van de Maand om uitspraak Kuijt

“Zo'n doelpunt maakt hij maar één keer in zijn leven,” aldus Dirk Kuijt. Hij doelde op de pegel van Riechedly Bazoer tijdens de klassieker, die Ajax uiteraard weer eens won. Dit keer met 2-1. Kuijts ongelijk bleek vorige week in Tilburg, aldus Bazoer.

12 maart 2016 - 19:15

De knal van Bazoer tegen Feyenoord werd verkozen tot Doelpunt van de Maand en Ajax TV zocht de middenvelder op, om een bokaal uit te reiken en een praatje te houden. “Het was een mooi doelpunt en ook een belangrijk doelpunt, denk ik,” aldus de nummer zes.

“Als jonge jongen beslis ik de klassieker. Dat geeft een onbeschrijflijk gevoel. Er stond veel op het spel. Voor ons en voor de supporters. Dat moment zal me zeker bijblijven. Amin Younes ging een actie aan, ik kreeg de bal niet en bleef wachten. Toen de bal wel kwam, schoot ik 'm zonder na te denken fantastisch binnen.”

Zo fantastisch zelfs dat Kuijt het niet helemaal kon geloven. Wat was er gebeurd in de Amsterdam Arena? Nou ja, Ajax had een doelpunt gemaakt tegen Feyenoord. Dat gebeurt zo vaak. Er kunnen zelfs dvd's worden gevuld met mooie Ajaxdoelpunten tijdens de klassieker.

Ook de matchwinnaar reageert op de uitspraak van de aanvoerder van Feyenoord. “Nou, volgens mij heeft Kuijt geen gelijk. Ik schoot de bal tegen Willem II ook aardig binnen. Het klopt niet, denk ik, wat hij zegt,” aldus Bazoer, die niet van toeval wil spreken. “Ik oefen mijn schot vaak na de training.”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >