Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax verlengt contract Riedewald met een jaartje tot 2020

Het jaar 2020 klinkt ernstig ver weg. En dat is gelukkig ook nog zo. Het goede nieuws is dat Jairo Riedewald tot de zomer van dat jaar bij Ajax onder contract staat. De verdediger heeft nu een verbeterd contract en verbindt zich in ruil daarvoor een jaartje langer aan de club.

14 maart 2016 - 13:01
UsershyraDesktopajax_dataimages3052d6519b3e85540929ac48d837730d_normal
Riedewald wordt een van de peilers van de Ajaxdefensie. © Pro Shots

Het is beleid bij Ajax dat spelers die goed presteren door de club worden beloond. Als iemand dit seizoen goed presteerde, dan was het wel Riedewald. De centrale verdediger maakte deel uit van een defensie die amper doelpunten tegen kreeg.

Helaas missen we de nog altijd pas negentienjarige Riedewald al sinds de openingsfase van de klassieker. Hij trapte in de grond en brak daarbij zijn enkel. Het is nog maar de vraag of hij dit seizoen in actie kan komen. Waarschijnlijk niet.

Dat is spijtig, aangezien Riedewald op basis van zijn goede prestaties in Ajaxshirt zelfs werd uitgenodigd voor het Nederlands elftal. Dat komt na zijn rentree allemaal vast wel weer in orde. Riedewalds eerste wedstrijd na zijn blessure wordt trouwens alweer zijn 64ste officiële in Ajaxshirt.

Het verbeterde contract van Riedewald gaat met terugwerkende kracht per 1 januari in. Dat kunnen we beschouwen als een mooie tekenbonus.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >