Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Uitstekend! Ajax en Ziggo blijven elkaar trouw met nieuw contract tot 2027

Contractnieuws! Ajax en hoofdsponsor VodafoneZiggo hebben elkaar gevonden in een nieuwe verbintenis tot de zomer van 2027. Een optie voor twee extra seizoenen is in de afspraken meegenomen.

19 juni 2024 - 08:30
Ziggo 1200
Ziggo prijkt al sinds 2015 op de shirts van Ajax. © Ajax Life

Dat is echt serieus goed nieuws in deze soms donkere Ajaxdagen. Op de shirts van Ajax prijkt de naam van Ziggo al sinds 2015. De hoofdsponsor maakte geweldige jaren mee op het shirt van Ajax, maar het afgelopen seizoen was een ramp. Op het veld, maar ook wegens het bestuurlijk gekrakeel ernaast. We tellen de overige affaires van de jaren achter ons maar even niet mee.

Het is daarom prachtig dat Ziggo en Ajax elkaar trouw blijven. Gesprekken over een nieuwe verbintenis met Ziggo waren ook nodig, want het vorige contract liep medio 2025 af. We willen benadrukken dat we dit echt geweldig nieuws vinden, want het geeft rust. Ook financieel. Tel daarbij op dat Adidas ook trouw aan Ajax is.

Aanbevolen
Deze clubs kan Ajax loten in tweede voorronde Europa League

Deze verlengde samenwerking met Ziggo is in deze tijden gewoon hartstikke belangrijk. Dat is echt knap van Ajax. Ook zeker de complimenten richting Ziggo. Felicitaties richting beide partijen zijn op z’n plek. Wij worden er in elk geval blij van!

Menno Geelen, algemeen directeur ad-interim bij Ajax over de verlenging: “We zijn VodafoneZiggo dankbaar voor hun vertrouwen in de toekomst van Ajax. We zijn al bijna tien jaar partners en mede dankzij deze onvoorwaardelijke steun kunnen we werken aan een betere toekomst van onze club, aan de resultaten die we willen behalen en aan de impact die we willen maken op én naast het veld.”

Het bedrag dat Ziggo jaarlijks overmaakt, wordt overigens niet bekend gemaakt. Her en der lezen we dat het gaat om een bedrag van in totaal zo’n twaalf miljoen euro.

Met welke selectie starten we het seizoen? © De Brouwer
Aanbevolen
Conceptschema: Ajax opent met Heerenveen-thuis, eerste klassieker in september

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >