Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - FK Vojvodina!

Voordat je het weet, staat het belangrijke thuisduel met FK Vojvodina alweer voor de deur. Jij maakt kans erbij te zijn. We geven namelijk kaarten weg!

16 juli 2024 - 11:41
Kaartenajavoj800
We hopen op een mooi Europees avontuur. © De Brouwer

Om de groepsfase van de Europa League te bereiken, moet Ajax drie voorrondes zien te overleven. Vojvodina is de eerste tegenstander in die reeks van kwalificatiewedstrijden. De Servische ploeg komt op donderdag 25 juli op bezoek in de Johan Cruijff Arena, waar de bal om 20.30 uur gaat rollen.

Alle reguliere kaarten voor het thuisduel gingen al over de digitale toonbank. Ajax treedt dus aan in een uitverkocht huis. Wil je er toch bij zijn? Let dan nu goed op! We mogen namelijk tien setjes kaarten weggeven voor de heenwedstrijd. 

Wat je daarvoor moet doen? Het goede antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Leden van Ajax Kids Club, Ajax Jonge Schare en Ajax Life krijgen daarvoor de tijd tot en met dinsdag 23 juli, 12.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: hoe heet de trainer van Vojvodina?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >