Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie losse kaartverkoop thuisduel derde Europese voorronde

Ajax speelt ongeacht de uitslag van het tweeluik met FK Vojvodina nog een Europese voorronde. Het resultaat in Servië bepaalt of dat in de Europa League of Conference League is. We delen vast meer informatie over de losse kaartverkoop van het thuisduel.

26 juli 2024 - 11:06
Verkoopq3thuis800
Kaartjes scoren en zwaaien maar! © Pro Shots

Het heenduel met Vojvodina eindigde in een nipte 1-0-overwinning. Als het Ajax in Bačka Topola lukt de klus te klaren, stoot het door naar de derde voorronde van de Europa League. Daarin wacht een tweeluik met Panathinaikos FC of FK Botev Plovdiv. 

Wordt Ajax uitgeschakeld? Dan bestaat er het vangnet van de Conference League. Ook de mogelijke tegenstanders in de derde voorronde van dat toernooi zijn bekend. NK Maribor en CS Universitatea Craiova kwamen tijdens de loting uit het balletje. 

Welk scenario het ook wordt, Ajax speelt op donderdag 8 augustus eerst een uitduel. De return volgt een week later in de Johan Cruijff Arena, op donderdag 15 augustus. Al dertigduizend Ajacieden zijn met een blinde passe-partout verzekerd van een plek. Nu is het tijd voor de losse kaartverkoop.  

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 17,50 euro. Seizoenkaarthouders kunnen vanaf vrijdag 26 juli om 14.00 uur met tien procent korting hun slag slaan. Per seizoenkaart is het mogelijk vier tickets af te rekenen. Het aantal reeds gekochte blinde passe-partouts telt ook mee in het totaal aantal kaarten. Er is voor dit duel geen reservering van je eigen plek. 

Leden van Supportersvereniging Ajax zijn op maandag 29 juli om 10.00 uur aan de beurt om een kaartje te kopen. Ook voor onze leden geldt dat er per lidmaatschap vier kaartjes kunnen worden gekocht. Grijp dus je kans, zouden we willen zeggen! Hieronder vind je het volledige verkoopschema.  

Belangrijk: check van tevoren jouw Mijn Ajax-account, zodat je tijdens de kaartverkoop niet voor verrassingen komt te staan. Ga naar de digitale ticketshop en log in met jouw Mijn Ajax-account. Check of alle informatie in jouw account klopt en of je account is geverifieerd. Neem bij vragen of problemen contact op met Ajax Fancare.   

Wil je ook voor andere Ajacieden kaarten bestellen? Check dan even deze video. Daarin wordt uitgelegd hoe je Friends & Family toevoegt via Mijn Ajax. 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >