Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop NAC-uit

Ajax zet op zondag 18 augustus koers richting Breda voor het uitduel met NAC. Er wordt om 16.45 uur afgetrapt in het Rat Verlegh Stadion. Hieronder vind je alle informatie over de kaartverkoop.

24 juli 2024 - 10:02
Nacajaverkoop800
We gingen in 2018 voor het laatst op bezoek bij NAC. © De Brouwer

Er is sprake van een auto-/buscombi. Je kunt dus op twee manieren afreizen naar Breda. Allereerst is het mogelijk zelf achter het stuur te kruipen, onder de voorwaarde dat je met minimaal drie personen in de auto stapt. Er zijn honderd kaarten beschikbaar voor de autocombi. Een ticket kost 13,54 euro.   

Geen zin om in de auto te stappen? Geen zorgen! Er zijn ook zeshonderd kaarten voor een buscombi beschikbaar, met als opstapplaats Lage Zwaluwe. Hiervoor betaal je 30,57 euro. Er is geen opstapmogelijkheid bij de Johan Cruijff Arena. Natuurlijk gaan onze handige SV Ajax-bussen wel rijden. Houd daarvoor onze busreizenpagina in de gaten.  

De verkoop voor Ajacieden met een plusje op hun uitkaart start op zaterdag 27 juli om 10.00 uur. De overgebleven tickets voor NL-uitkaarthouders gaan een week later in de verkoop, om 12.00 uur. Op woensdag 7 augustus sluiten de poorten van de digitale ticketshop.  

Supporters die een kaart hebben gekocht, ontvangen op donderdag 15 augustus meer informatie over hun wedstrijdbezoek. Ook handig om te weten: als je de pushmeldingen in de Ajax-app aanzet, mis geen informatie rondom uitduels.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >