Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Trotse Akpom schittert na hattrick op wallpaper

Chuba Akpom voetbalde zichzelf in de schijnwerpers tijdens het met 4-1 gewonnen duel met Jagiellonia Bialystok. De spits nam drie van de vier Amsterdamse treffers voor zijn rekening. De wedstrijdbal ging dan ook mee naar huis. Als bonus schittert de aanvaller op onze wallpaper.

23 augustus 2024 - 09:24
Wpjagaja800
Akpom mocht de wedstrijdbal meenemen. © Pro Shots

Het is geen geheim dat Akpom op de nominatie staat om deze zomer te worden verkocht. Ajax moet snijden in het salarishuis en wil dolgraag wat geld binnenharken om zelf nog de transfermarkt op te kunnen. Akpom is een van de spelers waarvoor technisch directeur Alex Kroes nog een mooi bedrag hoopt te vangen. Hoe je jezelf dan in de etalage zet? Nou ja, zo dus!

Akpom is in veel opzichten geen verfijnde Ajaxvoetballer. Toch bewees hij al regelmatig wel degelijk een neusje voor de goal te hebben. De afgelopen weken was hij op z'n zachtst gezegd ongelukkig in de afwerking, maar dat maakte hij in Bialystok meer dan goed. 

Aanbevolen
Akpom dolblij met hattrick: ‘Mijn doorzetten betaalt zich uit’

Akpom scoorde met een fraai schot in de korte hoek, na een sublieme steekpass van Steven Berghuis. Zijn tweede treffer was een rebound na een schot van Kenneth Taylor, waarna de spits zijn hattrick vanaf de strafschopstip voltooide. Drie goals dus. Dat gebaar maakte de dolblije Akpom na afloop dan ook naar de toegesnelde fotograaf. Precies dat plaatje zochten we uit voor onze wallpaper.

Of Akpom ook na het sluiten van de transferdeadline nog Ajacied is? De tijd zal het leren. Zo niet, dan is deze wallpaper een mooi gebaar ter afscheid. Jij kunt er in ieder geval je mobieltje mee opleuken. Je kunt de wallpaper downloaden door op het linkje hieronder te klikken. Loop jij straks rond met een trotse Chuba op je telefoon?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >