Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Groeten uit Athene (alweer)!

We zijn in Athene! Hier hoopt Ajax zich ten koste van Panathinaikos FC te plaatsen voor de play-offs van de Europa League. We schoten wat plaatjes van de stad die we inmiddels maar al te goed kennen.

07 augustus 2024 - 15:08
Groetenpanaja800
Daar zijn we weer! © Ajax Life

Het is de vierde keer in acht jaar dat Ajax ons in Athene brengt. In seizoen 2016/2017 stond al eens een ontmoeting met Panathinaikos op het programma. Dat was destijds in de groepsfase van de Europa League. Ook AEK Athene vinkten we af, in seizoen 2018/2019 en seizoen 2023/2024.

We kennen de hoofdstad van Griekenland dus goed. Toch gaat een bezoekje aan Athene nooit vervelen. De zon, het eten en natuurlijk de Akropolis. Met een ijskoud biertje erbij heb je al snel een mooie trip. Nu alleen nog de winst en we zijn compleet! 

Aanbevolen
Keffend en jankend richting Athene!

Ajax wordt in het Olympisch Stadion Spyridon Louis gesteund door in totaal 476 Ajacieden. Zij hopen onze ploeg een goede uitgangspositie te zien neerzetten. Tijdens de return treden de Ajacieden aan in een uitverkochte Johan Cruijff Arena.

Maar voor het zo ver is, is het tijd om plaatjes te kijken. Met de hartelijke groeten uit Athene!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >