Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Farioli’s elf: maak jij van Brobbey een starter of finisher?

Ajax gaat een level omhoog van FK Vojvodina naar Panathinaikos FC. We zijn benieuwd wat de mannen van Francesco Farioli kunnen laten zien in Athene. Welke elf spelers laat jij in de Griekse hitte aan de aftrap verschijnen?

07 augustus 2024 - 12:55
F11 1200
Welke adviezen heb jij voor onze trainer? © AFC Ajax

Een level omhoog dus. Als Ajax het voor elkaar krijgt om over twee duels te winnen van Panathinaikos, dan wacht in de play-offs een tweeluik met Jagiellonia Bialystok of FK Bodø/Glimt. Een van die twee clubs vormt dan de eindbaas richting het hoofdtoernooi van de Europa League. Faalt Ajax tegen de Grieken, dan speelt het Conference Leagueplay-offs tegen RC Lens.

Wie laat jij vanaf rechts beginnen nu Christian Rasmussen er niet bij is in Griekenland? Is de teruggekeerde Brian Brobbey bij jou een starter of juist een finisher? En welke rol heb jij in gedachten voor iemand als Steven Berghuis? Steven Bergwijn en Gerónimo Rulli zijn niet mee naar Athene, dus van dit tweetal kun je geen gebruik maken.

Aanbevolen
Ajax reist met Brobbey en zonder Bergwijn af naar Athene

Wij zijn benieuwd tot welke succesvolle startformatie jij komt. Laat het ons en je medesupporters vooral weten. Wie weet kijkt de Italiaanse oefenmeester of een van zijn collega’s wel mee en zet je de technische staf op het juiste spoor.

Genoeg gepraat. Hoog tijd om aan de slag te gaan. Ga naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’ en selecteer het Europese uitduel met Panathinaikos. Leef je daarna vooral uit!

Oh ja, vergeet niet jouw briljante creatie te delen op socials, voorzien van #farioliself. Dat levert vast een mooie discussie op. Succes!

Whatsapp Image 2024 08 07 At 13.53.05

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >