Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Steijns elf: kies jij ook voor meer vastigheid in duel met AZ?

Ajax wacht een loodzware oktobermaand, waarin achtereenvolgens AZ, FC Utrecht, Brighton & Hove Albion en PSV de tegenstanders zijn. De Alkmaarders komen zondag op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Hoe zet jij de poppetjes neer?

07 oktober 2023 - 00:11
Mikautadze 1200
Verdient Mikautadze een kans in de spits? © AFC Ajax

Na afloop van het 1-1-gelijkspel tegen AEK Athene vertelde Maurice Steijn dat hij naar meer vastigheid in de basisploeg toewerkt. De kans is dan ook groot dat er steeds minder wijzigingen worden doorgevoerd in de opstelling. Deel jij die mening of zou je de ploeg toch echt nog op de schop gooien?

Steijn verklapte in ieder geval alvast dat de huidige defensie voorlopig intact blijft. Wel kan het zijn dat Jorrel Hato en Gaston Avila nog eens van positie wisselen. Ze kunnen immers beiden links centraal achterin en als linksback uit de voeten. Waar zie jij de mannen het liefst gepositioneerd staan?

We zijn razend nieuwsgierig naar jouw ideale opstelling en strategie. Misschien vind je het wel tijd dat Georges Mikautadze de kans krijgt in de spits of ben je juist overtuigd van de kwaliteiten van Brian Brobbey.

Laat het ons weten! Ga naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het duel met AZ en leef je uit.

Vergeet daarna niet om jouw creatie te delen op socials, voorzien van #steijnself. Dat levert ongetwijfeld discussie op. Daar kijken we naar uit.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >