Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Wouters keert terug bij Ajax als jeugdtrainer

In de categorie tof nieuws hebben we er eentje hoor: Jan Wouters (62) keert terug bij Ajax als jeugdtrainer.

15 augustus 2022 - 09:08
Wouters 1200
Welkom terug, trainer! © Pro Shots

Dit nieuws lezen we in De Telegraaf. De jonkies op De Toekomst zullen Wouters nooit hebben zien voetballen, maar hopelijk beseffen ze snel dat er best een grote naam op het veld staat. Wouters speelde zeventig wedstrijden voor het Nederlands elftal en werd in 1988 Europees kampioen.

Hij stond ook vele jaren als Ajacied op het veld. Tussen 1986 en 1991 was de geboren Utrechter te bewonderen in het wit-rood-wit. Naast Ajax speelde hij voor FC Utrecht, PSV en Bayern München. Bij Ajax won hij vier prijzen als speler: de Uefa Cup (1992), de Europacup II (1987), de landstitel (1990) en een KNVB-beker (1987).

Aanbevolen
Antony: ‘Ik ben gaan houden van Ajax en Amsterdam’

We kennen Wouters natuurlijk ook als hoofdtrainer in de Johan Cruijff Arena, al is dat een deel van zijn carrière waar hij misschien met minder plezier aan terugdenkt. Het was geen succes, zoals ook zijn tijd als hoofdtrainer van FC Utrecht dat niet was. Als assistent-trainer werd hij echter bij tal van clubs enorm gewaardeerd. Een rol in de schaduw lijkt hem veel beter te passen.

Wouters wordt volgens De Telegraaf assistent bij Ajax onder 18 en zal ook vaak als specialistentrainer op het veld staan bij Onder 17.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >