Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop FC Twente-uit

Ajax zet op zondag 22 augustus koers richting Enschede voor het eerste uitduel van dit seizoen. Na ruim anderhalf jaar mogen er weer uitsupporters plaatsnemen in het uitvak van De Grolsch Veste. Hier volgt informatie over de kaartverkoop!

14 augustus 2021 - 10:02
Verkooptwenteuit800
We hebben dit soort fraaie plaatjes gemist! © De Brouwer

De laatste keer dat we een uitvak gevuld met Ajacieden zagen, was in het voorjaar van 2020. Niemand had toen ooit gedacht dat we anderhalf jaar onze club niet achterna konden reizen. Daar komt nu eindelijk een einde aan. Op bezoek bij FC Twente zijn ruim 600 Ajaxsupporters welkom. 

De verkoop voor Ajacieden met een plusje op hun uitkaart start op maandag 16 augustus om 10.00 uur. De overgebleven tickets voor NL uitkaarthouders gaan een dag later in de verkoop, op hetzelfde tijdstip. We gokken zomaar dat er veel animo is voor het tripje richting Enschede. 

Je kunt op twee manieren afreizen naar De Grolsch Veste. Allereerst is het mogelijk om met de auto naar Hengelo te rijden, om daar het laatste stukje de bus te pakken. Natuurlijk gaan ook onze SV Ajax-bussen ook weer rijden. Hou daarvoor onze busreizen-pagina in de gaten. 

Aanbevolen
Oproep: kom in het wit-rood-wit naar Ajax - NEC!

Verder is het goed om te weten dat de maatregelen van het RIVM ook voor uitwedstrijden gelden. Dat betekent dus dat je een geldig vaccinatie-, herstel-, of negatief testbewijs (van maximaal 24 uur oud) moet kunnen laten zien in de Corona Check-app. Een sneltest kun je aanvragen via Testen voor Toegang

Dan hebben we ook nog nieuws over het uitrecht van dit seizoen. Dit jaar ontvangen uitsupporters géén scanpunten en behouden zij alle uitrechten voor het seizoen 2022/2023. Je kunt je rechten dus niet kwijtraken, maar voorrang verdienen is er eveneens niet bij. De boel wordt dus bevroren. 

Het overdragen van je uitkaart is mogelijk, maar hou er rekening mee dat dit maximaal twee keer per seizoen kan. Komen de NL uitkaarthouders niet aan de beurt om tickets te kopen? Dan is de uitkaart enkel overdraagbaar van NL+ aan NL+.

Mocht je een kaartje voor Twente-uit weten te scoren, dan ontvang je in de week voor het duel een mail met meer informatie over het wedstrijdbezoek.

E8vibn7xiaafczz

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >