Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

[VOL] Leip meedoen aan weer een digitale Ajax Life Pubquiz!

Er worden nogal wat evenementen gehypet deze dagen. Meestal zijn die een beetje bedenkelijk, maar wij organiseren gewoon iets legaals en leuks, hoor! Iedere laatste maandag van de maand organiseren wij een digitale Ajax Life Pubquiz. Tijd voor die van februari. Schrijf je in en doe leip mee!

27 januari 2021 - 13:38
Pubquizfebcar
Ooit duiken we weer de kroeg in! Ooit... © Pro Shots

Het valt je misschien op dat we altijd enthousiast zijn over deze digitale samenkomst van Ajacieden die zin hebben om hun hersenen te laten kraken. En dat is niet zomaar! Het is spannend, het is leuk en we krijgen steeds meer deelnemers! De laatste keer was er zelfs een wachtlijst.

Vergeet niet dat we ook de 22ste waarschijnlijk nog in een mate van lockdown verkeren. We hebben de inschrijving dit keer iets aangepast, zodat er nog meer teams en Ajacieden kunnen deelnemen! Vorige keer zaten we op 120, nu is er dus meer plek. De aanmelding gaat per team.

Gewoon een plekje reserveren plus teamnaam doorgeven. Het doorgeven van je aantal teamgenoten is puur voor onze administratie. We hebben extra Zoom-ruimte ingekocht, komt goed. Een team bestaat uit minimaal een duo en maximaal een kwartet.

Je kunt de 22ste vanaf 19.45 uur inbellen en een kwartiertje later gaan we van start. In de tussentijd stoppen wij alle deelnemende teams in een eigen 'kamer' zodat de concurrentie niet kan meeluisteren als er wordt overlegd.

We denken ook voor volgende keer weer een leuk prijzenpakket te hebben. En om de prijzen wordt serieus gestreden: de voorlaatste pubquiz werd beslist op een puntje verschil, bij de laatste pubquiz was zelfs een half puntje doorslaggevend. En volgende keer? Wij zijn benieuwd!

VOL! WE HEBBEN HET MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS BEREIKT!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >