Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe pak jij midweeks treffen tussen Ajax en Willem II aan?

Misschien ben je al bezig met AZ-uit, maar zullen we eerst Willem II-thuis doen? En als je het met ons eens bent, met welke spelers zou jij dat doen? Er zijn best wat noten te kraken en beslissingen te nemen richting donderdagavond. We zijn dus onwijs benieuwd naar jouw Ten Hags elf!

27 januari 2021 - 15:15
Ten Hags Elf 1200 (1)
Wie van de twee stel jij op? Of gewoon allebei? © Ajax Images

Het is altijd gevaarlijk om al te ver vooruit te kijken. Natuurlijk hebben wij ook zin in zondag, maar donderdag is natuurlijk net zo belangrijk. Willem II komt langs in de Johan Cruijff Arena en een nieuwe driepunter staat op het Amsterdamse verlanglijstje.

We zijn best nieuwsgierig met welke opstelling Erik ten Hag op de proppen komt. We zijn echter vooral benieuwd naar jouw adviezen voor de trainer! Wat te doen met Antony en David Neres? Wie mag er van jou beginnen? Of stel je ze allebei op? Maar ten koste van wie of wat dan?

Kies jij voor Zakaria Labyad achter de spits of zie jij daar liever iemand als Davy Klaassen? Of Dusan Tadic misschien? Of zelfs Neres? En dan hebben we Quincy Promes ook nog. Nou ja, je merkt al: keuzes, keuzes, keuzes! Keuzes die we jou graag laten maken.

Willem II heeft zo zijn eigen problemen. De Tilburgerse clubleiding besloot trainer Adrie Koster de laan uit te sturen. De clubaanhang leek het jammer te vinden en het is maar de vraag of het helpt. 

Nou ja, dat zoeken ze in Tilburg ook allemaal maar uit. Voor jou is het nu zaak om aan de slag te gaan met Ten Hags elf. 

Open snel onze app, klik op het tabblad 'de tribune' en buig je over de opstelling voor Ajax - Willem II. Als je onze app nog niet hebt, download 'm dan snel. Daarna kan ook jij de ideale opstelling maken en delen op socials.

Dat is onwijs makkelijk: gewoon de Ajacieden slepen naar de positie die jij voor ze in gedachten hebt. Klaar? Deel dan jouw formatie via de verschillende socialmediakanalen met de hashtag #tenhagself. Wellicht dat jouw voetbalwijsheid nog ergens wordt opgepikt, zodat Ten Hag er nog wat aan heeft!

En anders vinden andere Ajaxsupporters er op zeker iets van. Beetje discussie en alles. Altijd leuk, toch?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >