Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop FK Qarabag-uit

Ajax neemt het in de competitiefase van de Europa League op tegen FK Qarabag. Het duel in Azerbeidzjan wordt gespeeld op donderdag 24 oktober om 18.45 uur (20.45 uur lokale tijd). Hier volgt informatie over de kaartverkoop.

04 oktober 2024 - 14:45
Infoqaraja800
Er zijn 1560 Ajacieden welkom in Bakoe. © De Brouwer

Kort na de loting werden de nodige spaarvarkens al aan stukken geslagen. Het fijne tripje naar Praag zit erop. Nu is het tijd voor Bakoe. Een bestemming die bij awaydayliefhebbers ongetwijfeld tot de verbeelding spreekt!

In het uitvak van het Tofikh Bakhramovstadion is plaats voor 1560 Ajacieden. Een kaartje voor het duel kost 15,50 euro.

Seizoenkaarthouders met EU+ zijn op zaterdag 5 oktober om 12.00 uur als eerste aan de beurt om een kaartje te kopen. De verkoop voor EU’ers start een dag later op hetzelfde tijdstip. Daarna vervolgt de verkoop zich op basis van onderstaand schema.

Benieuwd naar de tussenstand van het aantal beschikbare kaarten? Bij de verkoopstart van elke nieuwe groep wordt het aantal overgebleven tickets gedeeld via het X-account van @AjaxFancare

Meer informatie het omwisselen op de wedstrijddag volgt in aanloop naar het duel. Houd er rekening mee dat je op tijd naar Azerbeidzjan afreist voor de omwisselprocedure op de wedstrijddag en mogelijke veiligheidsmaatregelen. 

Tot in Bakoe!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >