Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Beleef fijn dagje uit in Amsterdam met korting bij ARTIS!

De herfstvakantie komt eraan. Tijd om leuke dingen te ondernemen! We hebben alvast een goede tip voor je. Als lid van Supportersvereniging Ajax krijg je korting op je entreekaartje voor ARTIS-Park!

01 oktober 2024 - 16:54
Ticketartis800
Kijk, familie van Lucky! © ARTIS

ARTIS-Park is de oudste dierentuin van Nederland. In het hart van ons mooie Amsterdam komen natuur, cultuur en erfgoed samen. Er is meer dan genoeg te zien en te beleven. Dieren, bomen, planten en rijksmonumenten… Je kijkt je ogen uit! 

Een tripje naar de dierentuin is wat ons betreft altijd een goed idee. Zeker als je in de herfstvakantie een dagje vrij hebt en je leuke dingen wil ondernemen. Zo opende Sjaak Swart vorig jaar officieel het nieuwe leeuwenverblijf. Een bezoekje aan ARTIS-Park is een heerlijk uitje voor jong en oud.

We hebben mooi nieuws, want als lid van Supportersvereniging Ajax krijg je vijf euro korting op je entreekaartje voor ARTIS-Park! Je betaalt slechts 21,50 euro voor een volwassenticket. Voor een jeugdticket is dat 17,50 euro. 

Hoe je de korting verzilvert? Dat is simpel! Leden van SV Ajax hebben per mail een kortingscode ontvangen. Deze kun je gebruiken tot en met donderdag 31 oktober. Als je de kaartjes eenmaal hebt gekocht, zijn ze geldig tot en met woensdag 30 april 2025. Wees er snel bij, want op is op! 

Heb je de code niet ontvangen? Mail dan naar organisatie@svajax.nl

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >