Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win nieuwe uitshirt seizoen 2024/2025!

Ajax lanceerde vrijdag het nieuwe uitshirt voor seizoen 2024/2025. In samenwerking met de club mogen we drie shirts weggeven aan onze leden van de Ajax Kids Club, Ajax Jonge Schare en Ajax Life. Doe dus snel mee aan deze toffe prijsvraag!

31 mei 2024 - 09:58
Win Shirt 1200
Misschien valt dit shirt wel bij jou op de deurmat. © SV Ajax

Het nieuwe uitshirt kun je zien als een knipoog naar Vincent van Gogh. Met wat fantasie zijn het zijn penseelstreken die terugkomen in het blauwgele shirt. Van Gogh was een creatieve grootmeester en precies zijn creativiteit hopen we volgend seizoen weer terug te zien in de Johan Cruijff Arena.

Wij mogen drie uitshirts weggeven aan onze leden. Alle leeftijdsgroepen mogen meedoen. Wat je moet doen? Het juiste antwoord geven op de prijsvraag. In het formulier hieronder kun je ook de gewenste kledingmaat doorgeven. Meedoen kan tot en met zondag 9 juni. Een dag later krijgen de winnaars een mailtje.

Succes!

Prijsvraag: tot wanneer loopt het contract tussen Ajax en kledingsponsor adidas?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid! Nieuwe aanmeldingen worden vanaf 3 juni verwerkt.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >