Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Verrassing! Fotoboek van Ajax Life is naar je onderweg!

Met passie en trots staan wij als één achter onze club. Onze steun is altijd onvoorwaardelijk. Daarom vinden we het tijd voor een cadeautje. Er is een speciale editie van Ajax Life naar je onderweg, in de vorm van een fraai fotoboek!

14 mei 2024 - 09:47
Fotoboek800
Dit boek ploft binnenkort bij je op de deurmat! © Ajax Life

Dit exclusieve fotoboek is voor leden van Supportersvereniging Ajax die onze club altijd ondersteunen, wat er ook gebeurt. Dit seizoen hebben we veel sportieve malaise meegemaakt. Het supportershart werd getest, maar het was toevallig wel ónze club die in brand stond.   

Ajax is veel meer dan voetbal of sportief succes. Ajax is een levensstijl, een religie. Het is eigenlijk ons leven. Winst of verlies. Euforie of teleurstelling: we gaan gewoon door, zo bewijzen we ook dit seizoen. We waren er altijd, zijn er nu en zullen er ook straks weer zijn.

Met enorm plezier geven we jou als lid van SV Ajax dit fotoboek. De mooie beelden vertellen de verhalen eigenlijk vanzelf. Supporters hebben nu eens terecht de hoofdrol. Dit is jullie verhaal. Een ode aan jullie. Eens Ajacied, altijd Ajacied

Het fotoboek valt rond vrijdag 24 mei op de mat bij leden van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar) en Ajax Life (18+) die woonachtig zijn in Nederland of België. Iedereen binnen deze groep krijgt het boek thuisgestuurd, ook als er meerdere leden op hetzelfde adres wonen.  

In sommige gevallen wordt het fotoboek later bezorgd. Mocht je na vrijdag 31 mei nog niks hebben ontvangen, stuur dan een mailtje naar organisatie@svajax.nl

Oja, laat vooral zien als je jouw fotoboek hebt ontvangen! Je kunt plaatjes met ons delen via XInstagram en Facebook.

Het magazine Ajax Life valt elk seizoen tien keer op de deurmat bij leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare. Wil jij het magazine ontvangen en profiteren van andere voordelen? Sluit je dan aan! Nieuwe aanmeldingen worden vanaf 3 juni verwerkt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >