Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Uitverkocht! Trouwe Ajacieden verlengen massaal seizoenkaart

Hoppeta! Ajax heeft alle beschikbare seizoenkaarten voor jaargang 2024/2025 verkocht en dus kon zaterdag het bordje ‘uitverkocht’ aan de deur van het stadion worden gehangen.

01 juni 2024 - 10:50
Ssc 1200
Tot snel allemaal! © De Brouwer

Ondanks een ongekend horrorseizoen, blijft Ajax onverminderd populair. Hoewel het chagrijn in de afgelopen maanden regelmatig groot was, kunnen supporters nu al niet meer wachten om de stadiontrappen van de Johan Cruijff Arena weer te mogen beklimmen. Het maximale aantal verkochte seizoenkaarten werd zondag bereikt. Dan hebben we het over een aantal van ruim 42.000.

Kortom, nagenoeg iedereen heeft verlengd. Als het aan de supporters ligt, kan Ajax komend seizoen dus wederom rekenen op massale steun! Met Francesco Farioli langs de lijn zijn we benieuwd wat we krijgen voorgeschoteld. Het is afwachten, maar het maakt sowieso nieuwsgierig.

Aanbevolen
Ajax lanceert nieuw uitshirt met penseelstreken Van Gogh

De sportieve ommekeer is altijd nabij. Als je de bodem raakt, kun je je ook weer afzetten naar boven. Daarbij ben je supporter in zowel goede als in slechte tijden. Met talenten als Jorrel Hato, Mika Godts en Silvano Vos is er genoeg om nieuwsgierig van te worden. De vraag is of mannen als Brian Brobbey en Kenneth Taylor behouden blijven.

Net zoals we benieuwd zijn welke spelers komen en gaan. Alex Kroes, Marijn Beuker en Kelvin de Lang kunnen volop aan de bak. De komende maanden wordt veel duidelijk, zodat we richting start van het nieuwe seizoen weten waar we ongeveer aan toe zijn.

Helaas komen er geen nieuwe seizoenkaarten vrij voor aankomend seizoen. Wil je op de hoogte worden gehouden van eventuele nieuwe seizoenkaarten? Schrijf je dan in op deze interesselijst.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >