Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie invulling en kaartreservering Open Dag

Het is tijd je agenda tevoorschijn te toveren. De Open Dag van Ajax komt er namelijk aan. Op maandag 5 augustus zijn supporters van harte welkom in en rondom de Johan Cruijff Arena.

03 juli 2024 - 14:14
Open Dag 1200
Lucky is uiteraard ook van de partij! © Pro Shots

Van 10.00 uur tot 17.00 uur kun je een speciale route lopen door de thuisbasis van Ajax onder de naam ‘debuteren als Ajacied’. Meedoen aan voetbalspelletjes, op de foto met prijzen of je eerste Ajaxcontract tekenen? Het hoort er allemaal bij! Ondertussen geef je in het mooiste stadion van Nederland vooral je ogen de kost.

Voor dit binnenprogramma kun je gratis kaartjes bestellen met een bijbehorend tijdslot. Dit doe je vanaf donderdag 4 juli om 12.00 uur via de digitale ticketshop van Ajax. Je kunt een reservering maken voor maximaal zes personen. Hiervoor heb je een geverifieerd Mijn Ajax-account nodig.

Aanbevolen
Gastheer OWIOS over oefenpot Ajax - STVV: ‘Dit stond op mijn bucketlist!’

Maar dat is nog niet alles. Er is dit jaar ook een buitenprogramma. Op het Ziggo Domeplein, waar supporters van 12.00 uur tot 16.00 uur welkom zijn, worden de teams van Ajax gepresenteerd. De boel wordt muzikaal omlijst door verschillende artiesten. We kunnen alvast verklappen dat de selectie van Ajax Vrouwen om 13.30 uur wordt gepresenteerd. Om 15.00 uur is het de beurt aan het eerste elftal.

Het Ziggo Domeplein is vrij toegankelijk. Hier hoef je dus geen kaartjes of tijdsloten voor te reserveren. In aanloop naar de Open Dag maakt Ajax meer informatie bekend over het buitenprogramma.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >