Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop sc Heerenveen-uit

Ajax zet op zondag 11 februari koers richting Friesland voor het uitduel met sc Heerenveen. Er wordt om 14.30 uur afgetrapt in het Abe Lenstra Stadion. Hieronder vind je alle informatie over de kaartverkoop.

25 januari 2024 - 13:35
Verkoopheeaja800
Er zijn 1250 Ajacieden welkom in Heerenveen. © De Brouwer

Laten we beginnen met het teleurstellende nieuws. Tijdens het vooroverleg met Heerenveen kregen we te horen dat de parkeersituatie rondom het Abe Lenstra Stadion wordt aangepast. Dit heeft gevolgen voor de parkeercapaciteit. Daardoor zijn er nog maar honderdtachtig auto’s welkom in Heerenveen. Voorheen was die restrictie er niet.

De 1250 beschikbare tickets worden verdeeld in 540 kaarten voor een autocombi en 710 tickets voor een buscombi. Dat betekent dat ruim zevenhonderd supporters eerst in Amsterdam in de bus moeten stappen, alvorens ze naar Heerenveen kunnen afreizen. Supportersvereniging Ajax verbaast zich in hoge mate over deze opgelegde vervoersregeling. Lees hier onze reactie

Aanbevolen
Van twaalfhonderd Ajacieden met de wagen naar zevenhonderd de bus in jagen!

Nu dat is gezegd, terug naar de kaartverkoop. Er is dus sprake van een auto-/buscombi. Je kunt zodoende op twee manieren afreizen naar Friesland. Als het je lukt een kaart voor de autocombi (13,54 euro) te bemachtigen, hou er dan wel rekening mee dat je met minimaal drie personen in de auto moet stappen.

Als je met de bus (30,12 euro) gaat, kun je opstappen bij de Johan Cruijff Arena. Onze SV Ajax-bussen rijden ook. Deze staan voor je klaar in Den Bosch, Leiden, Amsterdam Middenweg, Amsterdam Sloterdijk en Almere. Laatstgenoemde stopt ook altijd bij station Duivendrecht. Houd voor de inschrijving onze busreizenpagina in de gaten. 

De verkoop voor Ajacieden met een plusje op hun uitkaart start op zaterdag 27 januari om 10.00 uur. De overgebleven tickets voor NL-uitkaarthouders gaan op woensdag 31 januari in de verkoop, op hetzelfde tijdstip. Op zondag 4 februari sluiten de poorten van de digitale ticketshop.  

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >