Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie omwisselen Jagiellonia Bialystok-uit

We maken ons op voor het Europese uitduel met Jagiellonia Bialystok. Voor Ajacieden die hun club achternareizen, hebben we informatie over het omwisselen en stadionbezoek.

21 augustus 2024 - 09:46
Omwisselenpolen800
Hier moet Ajax donderdag aan de bak. © Pro Shots

Jagiellonia Bialystok en Ajax staan donderdag tegenover elkaar in het Bialystok City Stadium. De aftrap staat gepland voor 20.45 uur tijd. Ajax traint voor vertrek in Amsterdam. Er vindt dus geen openbare oefensessie plaats in Polen.

Omwisselen
Het was voor dit duel het verplicht je documentnummer door te geven van het legitimatiebewijs waarmee je naar Polen afreist. De deadline hiervoor is inmiddels verlopen. Heb je jouw gegevens niet doorgegeven? Dan kun je de wedstrijd niet bezoeken.

Het omwisselen in Polen gebeurt op de wedstrijddag van 11.00 tot 15.00 uur. Je kunt hiervoor terecht bij de stadionkassa van Jagiellonia Bialystok. De ingang van het uitvak is gelegen aan de andere kant van het stadion. Hou er rekening mee dat je buiten de genoemde tijden niet kan omwisselen. 

Daarnaast is het verstandig op tijd te komen, want het omwisselproces kan de nodige tijd in beslag nemen. Wedstrijdkaarten worden éénmalig verstrekt. Bij verlies of diefstal kan Ajax niet voor een duplicaat zorgen.  

Bij het kopen van een kaart heb je een mobiel ticket in de Ajax-app ontvangen. Deze dien je om te ruilen tegen een fysiek toegangsbewijs. Dit kaartje krijg je op vertoon van je mobiele ticket en een geldig legitimatiebewijs. Het ID moet overeenkomen met de naam van de koper. De kaarten zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Stadionbezoek
Pak je de auto naar het Bialystok City Stadium? Dan moet je vanuit alle richtingen snelweg S8 volgen. Neem bij knooppunt Porosly, het wegnummer 676 naar het centrum van Bialystok. Volg daarna de borden naar het stadion. Parkeerplaats PG is gratis beschikbaar voor Ajaxsupporters. Deze plek is bereikbaar via de Konstatego Ciolkowskiego. 

Als je met de trein reist en aankomt op Bialystok Central Station, pak dan buslijn 11 en stap uit bij halte Wiosenna/Slonecza. Het stadion ligt op achthonderd meter lopen. 

Het stadion gaat om 18.45 uur open. Ook hier geldt: kom op tijd. De toegangscontrole kan even duren. Het uitvak vind je bij ingang K2 van het stadion aan de Konstatego Ciolkowskiego. Na de fouillering wordt je kaartje gecontroleerd.

Stadionregels
De stadionregels zijn vergelijkbaar met die in Nederland, maar we herhalen ze voor de zekerheid toch nog even. Blik- en glaswerk zijn niet toegestaan, evenals tassen groter dan A4-formaat.

(Soft)drugsgebruik en -bezit is verboden, net zoals het bezit en/of afsteken van fakkels of vuurwerk. Dronken personen krijgen geen toegang tot het stadion en kunnen worden aangehouden.

Flexibele vlaggen- en bandieristokjes zijn toegestaan tot een lengte van twee meter en een maximum van twintig stuks. Een fotocamera is toegestaan tot een afmeting van twintig bij twaalf bij twaalf centimeter en met maximaal één lens. Videocamera’s zijn niet toegestaan.

Na afloop van de wedstrijd worden Ajaxsupporters enige tijd opgehouden in het uitvak, voordat het stadion mag worden verlaten. 

Verder adviseren we je @AjaxFancare en de pushberichten in de Ajax-app in de gaten te houden. Laten we er met z’n allen een mooie trip van maken. Goede reis en tot in Polen! 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >