Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Farioli’s elf: welke opstelling trek jij uit de la tegen NAC Breda?

Ajax trapt zondag om 16.45 uur alweer af op bezoek bij NAC Breda. Terwijl we nog bijkomen van een hallucinerende penaltyreeks, moet Francesco Farioli alweer uitvogelen wie hij aan de aftrap laat verschijnen in het Rat Verlegh Stadion. Heb jij tips voor de trainer?

16 augustus 2024 - 14:34
F11 1200 (2)
Heb jij nog handige adviezen voor Farioli? © AFC Ajax

De wedstrijden volgen elkaar in enorm rap tempo op. Ajax moet komende week alweer naar Polen voor het uitduel met Jagiellonia Bialystok. Onze club is zo druk bezig met Europese voorrondes, dat je bijna vergeet dat de eredivisie alweer is begonnen. Na het thuisduel met sc Heerenveen (1-0), moet Ajax zondag op bezoek bij promovendus NAC. Ga je rouleren of verander je niet zo veel?

Er zijn richting zondag hoe dan ook wat noten te kraken. We hebben het idee dat er best wat fijne concurrentie ontstaat, hier en daar. Kies je bijvoorbeeld voor Devyne Rensch of overtuigt Anton Gaaei je uit het relatieve niks? Laat je Kian Fitz-Jim weer starten of stuur je Branco van den Boomen het veld op?

En wat doe je in de voorhoede? Is in jouw startformatie een rol weggelegd voor Bertrand Traoré, Brian Brobbey of Steven Bergwijn? Of kies je bij het samenstellen van de basiself liever voor de fitheid van Carlos Forbs, Mika Godts of Chuba Akpom? Keuzes, keuzes, keuzes!

Tijd om aan de slag te gaan. Ga naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’ en selecteer het uitduel met NAC. Leef je daarna vooral uit!

Oh ja, vergeet niet jouw briljante creatie te delen op socials, voorzien van #farioliself. Dat levert vast een mooie discussie op. Succes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >