Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax treft Jagiellonia Białystok of FK Bodø/Glimt bij winst op Panathinaikos

Als het Ajax lukt Panathinaikos FC over twee duels te verslaan, wacht de ploeg van Francesco Farioli in de play-offs van de Europa League een tweeluik met Jagiellonia Białystok of FK Bodø/Glimt. Ajax speelt eerst een uitduel.

05 augustus 2024 - 13:11
Lotingpoel800
Na de returns weten meer. © Pro Shots

De derde voorrondes van de Europa League moeten nog worden gespeeld. Dat gebeurt op donderdag 8 augustus en donderdag 15 augustus. Ook Ajax komt dan in actie. Vooruitlopend op de uitslagen, werd maandag al geloot voor de play-offs. 

Daarin is Ajax gekoppeld aan de verliezer van het tweeluik tussen Jagiellonia Białystok en FK Bodø/Glimt. Mocht het onze ploeg lukken Panathinaikos te verslaan, dan treden de Ajacieden op donderdag 22 augustus en donderdag 29 augustus aan tegen de club uit Polen of Noorwegen.

Jagiellonia Białystok en FK Bodø/Glimt moeten onderling gaan uitmaken wie afvalt naar de play-offs van de Europa League, net zoals Ajax eerst moet zien af te rekenen met Panathinaikos. Na de returns weten we pas echt hoe de kaarten precies zijn geschud. 

Aanbevolen
Juichende Ajacieden tijdens eerste Europese awayday van seizoen

Ajax kwam als tweede uit het lotingballetje, wat betekent dat het heenduel in Białystok of Bodø wordt afgewerkt. Een week later volgt de return in de Johan Cruijff Arena. Zodra we meer informatie hebben over de kaartverkoop van het thuis- en uitduel, maken we geluid.

Er bestaat natuurlijk ook een kans dat Ajax er niet in slaagt van Panathinaikos te winnen. Dan houdt het Europa League-avontuur op en stroomt het in bij de play-offs van de Conference League. Daarin zou Ajax moeten strijden tegen RC Lens.

Aanbevolen
Ajax tegen RC Lens bij uitschakeling in EL

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >