Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Litmanen signeert vrijdag nieuw boek in Ajax Fanshop

Een nieuw Ajaxboek aanschaffen voor de zomervakantie is fijn. Lekker leesvoer doet het immers altijd goed op het strandlaken. Nog toffer wordt het als de krabbel van Jari Litmanen in jouw exemplaar staat. Goed nieuws, want de Fin komt vrijdag boeken signeren!

08 juni 2022 - 14:18
Litmanen 1200
Litmanen is nog altijd razend populair in Amsterdam. © Pro Shots

Waar je daarvoor moet zijn? In de Ajax Fanshop bij de Johan Cruijff Arena. Litmanen heeft van 10.00 uur tot 12.30 uur in zijn agenda gereserveerd om handtekeningen uit te delen. Dat is best tof, want de aanvallende middenvelder van weleer is nog altijd razend populair in Amsterdam.

De signeersessie is voor supporters die het boek Het Ajax Shirt - De glorie van rood & wit aanschaffen. In dit fraaie naslagwerk wordt de eindeloze verscheidenheid aan Ajaxshirts op glorieuze wijze weergeven. Uiteraard komen ook alle bijbehorende verhalen uitgebreid aan bod.

Aanbevolen
Mexicaanse Salvador maakt Ajacieden blij met geschilderde shirts

Klinkt goed, toch? Het toffe boek, uitgegeven door Kick Uitgevers, ligt vanaf vrijdag in de winkel. Er zijn ook drie luxueuze versies verkrijgbaar. Hierbij kan worden gekozen voor een Jari Litmanen-, Dennis Bergkamp-, of Stanley Menzo-editie. Vandaar ook dat eerstgenoemde krabbeltjes komt zetten.

Kortom, een fraai boek met een leuk extraatje. Ben je niet in de gelegenheid om vrijdagochtend naar de Ajax Fanshop te komen? Dan krijg je in de middaguren nog een herkansing. Van 15.00 uur tot 18.00 uur is Litmanen in de welbekende Ajaxfoyer van de stadsschouwburg op het Leidseplein om boeken te signeren.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >