Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Speelschema Champions League uiterlijk zaterdag na loting bekend

Ajax treft Borussia Dortmund, Sporting Lissabon en Besiktas in de groepsfase van de Champions League. Het is echter nog niet nodig om vliegtickets en hotels te boeken, want de Uefa maakt het speelschema uiterlijk zaterdag bekend. Er zijn sowieso wel wat zaken om rekening mee te houden, dus lees snel door.

26 augustus 2021 - 14:58
Londen 1200
Het is verstandig niet halsoverkop vliegtickets te boeken. © De Brouwer

Ajacieden die hun club kriskras achterna reizen door Europa openen doorgaans direct na de loting voor een Europees toernooi allerlei websites om vliegtickets te boeken. En hotels, die ook. Dat was direct na de loting in Istanbul niet nodig, want Ajax weet dan wel aan welke drie clubs het is gekoppeld, maar nog niet wanneer de wedstrijden worden gespeeld en ook niet in welke volgorde. Die informatie deelt de Uefa uiterlijk zaterdag.

Aanbevolen
Doe je eigen CL-loting en koppel Ajax aan drie opponenten!

Ook dan is het verstandig om niet halsoverkop vliegtickets te boeken. Uitsupporters waren tijdens de Europese voorrondes en play-offs niet welkom en het is nog even afwachten wat de Uefa besluit voor de groepsfases. Vooralsnog is dit onduidelijk. De verwachting is dat de Europese voetbalbond hierover eind volgende week een ei legt. Mocht dat een positief besluit betekenen, dan nóg moet je rekening houden met de maatregelen die elk land hanteert rond corona.

Oftewel: een positief besluit van de Uefa wil nog niet direct zeggen dat je overal naartoe kunt. Elk land heeft immers zijn eigen regels en die kunnen ook per week wijzigen. Het meest verstandige wat je kunt doen is toch afwachten tot Ajax verkoopinformatie deelt voor de uitduels die het speelt in de groepsfase van de Champions League.

Het doet een beetje afbreuk aan alle mogelijke voorpret, maar het zijn dan ook gekke tijden waarin we verkeren.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >