Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Pop-up restaurant langs veld Johan Cruijff Arena opent deuren weer!

Supporters kunnen vanaf vrijdag 16 juli wederom in de Johan Cruijff Arena dineren op enkele meters van de befaamde grasmat. Aan de rand van het veld, dit jaar achter het doel, staat drie weken lang opnieuw het succesvolle pop-up restaurant ‘Langs de Lijn’.

01 juli 2021 - 11:10
Dineren 1200
Eet smakelijk alvast! © Johan Cruijff Arena

Supporters kunnen in het mooiste stadion van Nederland genieten van een uitgebreid viergangendiner. Ook een bezoek aan de kleedkamer van Ajax, de spelerstunnel en de dug-out staan op het menu. Het aantal plaatsen is ook dit jaar beperkt, dus wees er snel bij met reserveren!

De eerste editie van het ‘Langs de Lijn’ pop-up restaurant was vorig jaar binnen een dag uitverkocht met een wachtlijst van duizenden geïnteresseerden. Reden dat de Arena dit opnieuw, voordat het voetbalseizoen weer begint, mogelijk wil maken voor supporters. Het tijdelijke restaurant ’Langs de Lijn’ is open van vrijdag 16 juli t/m zaterdag 31 juli 2021, vrijdagavond t/m zondagavond. Reserveren is verplicht.

Dit jaar kunnen maximaal 100 gasten per avond dineren ons stadion op een plek waar supporters normaal niet kunnen komen. Maison van den Boer en Ron Gastrobar via Label Hospitality zijn met hun sterrenchefs afwisselend verantwoordelijk voor twee culinaire menu’s.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >