Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: mis niks van zwart/goud/wit Ajax tegen Lille OSC!

Ajax moet verder in de Europa League en je hoeft er gelukkig niks van te missen. Net over de Belgische grens treden de Ajacieden om 21.00 uur aan tegen Lille OSC. De trotse koploper van Frankrijk ontvangt ‘ons aller’ in het Stade Pierre-Mauroy. Check hieronder hoe je precies niks mist!

18 februari 2021 - 11:02
Tv Tip Steek 1200
Stekelenburg staat weer vol in de spotlights. © AFC Ajax

Er is overigens niks mis met je televisie als je de spelers van Ajax over je scherm ziet hollen. De wedstrijdkleding is een tikje… eh… apart. De Ajacieden treden aan in het zwart/gouden shirt, met daaronder een witte broek en sokken. Je leest hier waarom er voor deze kleurencombinatie is gekozen.

Goed, de wedstrijd wordt dus om 21.00 uur afgetrapt en is live te volgen op RTL7 en ESPN2. De programmering voor een avond Europa League begint op RTL7 al om 18.00 uur met een voorbeschouwing, aangezien ook PSV (om 18.55 uur) in actie komt tegen het Griekse Olympiakos. Die vlieger gaat ook op voor de programmering op ESPN2, al begint daar de voorbeschouwing op een Europese avond al om 17.50 uur.

Heb je geen tv-scherm tot je beschikking en je bent overgeleverd aan de mannetjes van de radio, dan is het goed om af te stemmen op NPO Radio 1. Ook via Ajax Radio, te beluisteren via JUKE, hoef je niks te missen van de strijd op Franse bodem.

En natuurlijk kun je bij ons terecht. Wij doen verslag via deze site, Twitter, Instagram en Facebook.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >