Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win een Ajaxshirt met handtekening van Litmanen!

Ben jij lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare? Dan kun je een Ajaxshirt winnen met daarop een handtekening van niemand minder dan Jari Litmanen!

08 oktober 2018 - 16:43
jari-1200-2

Zoals jullie vast wel weten, keert Litmanen in het klassiekerweekeinde van 27 en 28 oktober terug in Amsterdam. De illustere middenvelder betrekt een volledig ingericht Ziggo Huisje in de Johan Cruijff Arena.

Jari zoekt zelfs nog wat tijdelijke huisgenoten en via hoofdsponsor Ziggo kun je meedoen aan een toffe prijsvraag. Op www.ziggo.nl/jari maak je kans om - samen met een vriend(in) of familielid - de huisgenoot van Litmanen te worden.

Hoogtepunt is het kijken van de klassieker samen met Jari, vanaf het balkon. De wedstrijd wordt zondag 28 oktober gespeeld en de aftrap is om 14.30 uur.

Jari zet tijdens zijn verblijf in de Johan Cruijff Arena speciaal voor leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare een handtekening op een Ajaxshirt (maatje L). En precies dat shirt kun jij winnen dus lees snel verder. Om kans te maken, moet je een goed antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Meedoen kan tot en met zondag 21 oktober.

Prijsvraag: Litmanen debuteerde op 23 augustus 1992 in het eerste elftal van Ajax. Voor wie kwam hij tijdens het thuisduel met Go Ahead Eagles in de 87ste minuut in het veld?

[gravityform id="116" title="false" description="false" ajax="true"]

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >