Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Uitvak overstemt het 'helemaal niets' van Willem II-fans

We hadden ons de dag na een kampioenschapje van Feyenoord iets anders voorgesteld. Zonder kaartje voor de finale van de Europa League bijvoorbeeld! Het grappige is ook nog eens dat het nu veel moeilijker is om Ajacieden uit te lachen. Dat bleek zondag al.

15 mei 2017 - 14:42

Over het algemeen slaagt Ajax erin om Feyenoord te overtreffen. Zelfs nu de Stadionclub met de schaal staat te zwaaien, is die kans nog steeds aanwezig. Ajax hoeft er nog maar een wedstrijd voor te winnen, dan is Europese glorie een feit. Het zou wat zijn!

Het wordt uiteraard wel geprobeerd om Ajax uit te lachen. In Eindhoven bijvoorbeeld nog maar eens, maar ook in Tilburg was het raak. Maar nog voordat Willem II-fans hun zin konden afmaken, werden ze al overstemd door het uitvak.

Helemaal niets…? We gaan naar Stockholm toe! En dat mogen de mensen weten, ook in het Koning Willem II Stadion. Het uitvak was bij Willem II - Ajax (1-3) sowieso goed in vorm. Dat blijkt uit dit filmpje van Ventos.

En hij schoot nog meer beeldmateriaal. Ook die video’s staan op YouTube.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >