Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: Oefenpotjes Ajax live op Fox Sports en Ziggo Sport

Om te kijken of Ajax klaar is voor de tweede seizoenshelft wordt zaterdag geoefend tegen Excelsior en Red Bull Leipzig. Ga er maar van uit dat tegen de Rotterdammers de reserves spelen en dat de beoogde basis-elf het tegen Leipzig opneemt. Beide duels worden uitgezonden, een op Fox Sports, de ander door Ziggo Sports.

06 januari 2017 - 16:21
UsershyraDesktopajax_dataimages61f9c2f82fa50214a7ca704eb82030bb_normal
Na een weekje trainen, is het nu tijd voor oefenwedstrijden. © Pro Shots

Wie zin heeft in een Ajaxdag komt zaterdag aan zijn trekken. Ajax - Excelsior begint om 13.30 uur, drie uur later gaat de bal rollen bij Ajax - Leipzig. Dat alles gebeurt in Estádio da Nora in Ferreiras. Ben je nou toevallig niet in Portugal, dan biedt de televisie uitkomst.

Fox Sports heeft de rechten van het duel met Excelsior bemachtigd. De uitzending begint om 13.25 uur op het eerste kanaal. Dat is dus vijf minuten voor de aftrap. Wie op dat moment andere dingen te doen heeft kan om 18.58 uur de televisie op Fox Sports 1 zetten voor een samenvatting.

Het oefenpotje tegen Leipzig, de nummer twee van Duitsland, is te zien bij Ziggo Sport. Er wordt om 16.15 uur, een kwartier voor de aftrap, geschakeld naar Portugal. De zender is gratis voor klanten van Ajax’ hoofdsponsor en te vinden op kanaal 14.

Geen klant van Ziggo? Geen paniek! De wedstrijd is ook te zien via Ziggo Sport Select, het voormalige Sport 1. Als je daar geen abonnement op hebt, kun je een kijkcode kopen. Dat kan online of op je televisie. Helaas kunnen we niet vinden wat een losse wedstrijd kost, maar voor alle andere wedstrijden betaal je 3,99 euro.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >