Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Feestje in de Arena: Ajax Fanshop bestaat 20 jaar

Op 11 januari 1997 opende de officiële Ajax Fanshop haar deuren in de toen een half jaar geopende Amsterdam Arena. Morgen (woensdag) is dat precies twintig jaar geleden. Reden voor een feestje, met mooie kortingen voor supporters. En twintig seconden gratis winkelen!

10 januari 2017 - 12:57
UsershyraDesktopajax_dataimages3f26ad2c8fadcf306a1316a00f4403f2_normal
Waar ren je op af als je 20 seconden gratis winkelen mag? © Pro Shots

Vanaf maandag 9 januari was er in de Ajaxwinkel al aandacht voor het jubileum, met kortingen voor de bezoekers. Ouders van jonge Ajaxfans opgelet: op woensdag 11 januari (morgen dus) wordt de verjaardag echt gevierd, waarbij naar verwachting de Ajacieden Appie Nouri en Donny van de Beek handtekeningen uitdelen. Da’s fijn, vooral voor Amsterdam en omstreken: woensdagmiddag zijn de meeste kids vrij. Voor de papa’s en mama’s is er een DJ aanwezig voor de muzikale omlijsting van het feestje, in de shop is er verder nog een hotdogkraam. 

Tijdens deze actieweek kun je tot en met woensdag ook meespelen voor een gave prijs. Daaraan kun je ook online meedoen, ga daarvoor naar ajaxshop.nl. Als je iets in de online fanshop of de fysieke winkel in de Arena bestelt, loot je mee voor 20 seconden gratis shoppen in de Ajax Fanshop! Dat gratis winkelen is op zaterdag. Mooie prijs als je ‘m wint. En dan is het wel goed eerst even rond te kijken welke schappen jouw favoriete Ajaxspullen herbergen.

Rondkijken kan dus morgen op het verjaardagspartijtje. Donderdag is ook een speciale dag. Vriend van Ajax Life en schrijver over de club Menno Pot geeft vanaf 15.00 uur een gratis rondleiding in de Ajax Gallery of Fame. Het is een aanrader om met deze Ajaxkenner langs de historie van de club te wandelen.      

Vrijdag is er nog met wat geluk de nodige korting te winnen met een heus Rad van Fortuin in de Ajax Fanshop. En dan is er dus zaterdag de winnaar van de twintig seconden gratis shoppen (je kunt hem of haar zien gaan!), een DJ en voor de liefhebbers een FIFA-toernooi met E-sporter en Ajacied Koen Weijland.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >