Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een plek bij lancering Fifa 17 mét Ajaxspelers!

We hebben iets gaafs speciaal voor leden van Ajax Jonge Schare! Fifa 17 komt donderdag 29 september uit, maar aanstaande donderdag krijgen een paar Ajaxspelers als eersten in Nederland al een exemplaar van het spel. En twee leden van Ajax Jonge Schare mogen op uitnodiging van Ajax bij dat bijzondere moment aanwezig zijn!

20 september 2016 - 15:57
UsershyraDesktopajax_dataimagesddfec55342b7ef6d211691fc35f53b14_normal
Wie weet zie jij straks als een van de eersten in Nederland Fifa 17. © Pro Shots

De Ajaxspelers krijgen het spel donderdag uitgereikt tijdens de opening van de Fifa 17 Xperience in de Kalverstraat. In de dagen daarna kunnen fans Fifa 17 al uitproberen voor de officiële lancering.

Wat de twee leden donderdagmiddag (begin: 15.15 uur) krijgen bij de opening van de Fifa 17 Xperience? Een exclusieve meet & greet met de Ajax-spelers. Klinkt veelbelovend, toch?

Om kans te maken op deze toffe prijs moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Omdat de opening al snel is, heb je maar kort de tijd om mee te doen. De prijsvraag sluit morgen (woensdag) om 13.00 uur. Daarna bellen we de twee winnaars.

Prijsvraag: Vorig seizoen organiseerde Ajax Jonge Schare een Fifa-toernooi. Welke twee Ajaxspeler wonnen toen samen met een lid de finale?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Jonge Schare-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >