Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Volop kinderkaarten beschikbaar in nieuw familievak!

We zitten midden in een interlandweek, maar het loont de moeite alvast vooruit te denken. Zeker als je een jeugdige Ajacied in jouw omgeving hebt. Je kent er vast eentje. Een broertje, neefje, nichtje, buurmeisje, noem het maar op! Er zijn voor Ajax - Vitesse volop kinderkaarten beschikbaar.

05 september 2016 - 15:13
UsershyraDesktopajax_dataimagese7492ba5d05e7d3a3f46980188756f06_normal
Die jonge supporter was er maar wel mooi bij! © Björn Martens

We zijn allemaal ooit een keer voor het eerst meegenomen naar Ajax. Misschien was jouw eerste keer wel in De Meer, de eerste keren van tegenwoordig zijn in de Amsterdam Arena. En wie weet bezorg jij een nieuwe generatie Ajacieden een debuut bij het thuisduel met Vitesse.

Ajax trapt zondag om 16.45 uur af tegen de ploeg uit Arnhem en op de vakken 424 en 425 zijn een heleboel kinderkaartjes beschikbaar. Een kinderkaart koop je sowieso met 50 procent korting. Als volwassene betaal je 30 euro, de jongste Ajacieden hebben op vak 424 voor 15 euro een kaartje.

Wil je iets verderop zitten, op vak 425, dan wisselen de prijzen iets. Je bent daar iets goedkoper uit. Een kaartje voor volwassenen kost 25 euro, een kaartje voor kinderen 12,50 euro. Misschien is het zicht vanaf vak 425 ook wel iets beter, omdat je verder weg zit van de afscheidingswand met de lange zijde.

De vakken 424 en 425 zijn het voormalige Vak410 en, zoals we allemaal weten, ging het tijdens de wedstrijd tegen Willem II mis, maar Ajax is nu bezig de laatste leden van het sfeervak naar elders te verplaatsen voordat zij definitief verhuizen naar de F-side.

Het is daarom tijd een nieuwe stap te zetten richting het opzetten van een kindervak. Er wordt achter de schermen druk gewerkt aan de aankleding van het vak. Denk aan vlaggetjes, denk aan andere cadeautjes, denk aan doeken en allerlei andere vormen van uitstraling die de vakken 424 en 425 een kindvriendelijke uitstraling geven.

Een kindervak is echter pas compleet als er jonge Ajacieden bij de wedstrijd aanwezig zijn. Daarom willen we je wijzen op de kaartverkoop voor Ajax - Vitesse. Als je een Ajacied van de nieuwste generatie kent, neem hem of haar dan mee naar de Arena.

Zoiets maakt indruk en over een jaar of wat zal de kleine fan je nog steeds dankbaar zijn. Wie wil zulke eer nou niet?

Klik hier om kaartjes te bestellen. Kies stoelen naast elkaar uit op de vakken 424 of 425 en na het selecteren kun je de kinderkorting toepassen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >