Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Vlagstrakhouders, ballenjongens gezocht voor Ajax - Luik!

Zo, de eerste Europese punten van het seizoen zijn binnen! Het was niet allemaal even goed, maar de overwinning op Panathinaikos (1-2) telt. Nu kunnen we ons gaan bezighouden met de volgende Europa League-wedstrijd: Ajax - Standard Luik. Wil je tijdens dat duel op of vlak naast het veld staan, let dan nu goed op!

16 september 2016 - 16:42
UsershyraDesktopajax_dataimagesbb13bf46eb4b59af7e51bfc9aa9f0123_normal
Wie weet sta je 29 september op zo op het veld. © De Brouwer

We hebben namelijk een gave prijsvraag. We zoeken twee ballenjongens of -meisjes en achttien vlagstrakhouders! Die twintig plekken verloten we onder leden van Ajax Jonge Schare. Alle winnaars krijgen ook nog eens twee kaartjes voor Ajax - Standard Luik.

De wedstrijd staat voor donderdag 29 september op het programma, de aftrap is om 19.00 uur. Let op: als je vlagstrakhouder wordt, moet je al om 15.00 uur in de Amsterdam Arena zijn!

Om kans te maken, moet je een goed antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Meedoen kan tot maandag 13.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Hakim Ziyech maakte tegen Panathinaikos zijn Europese debuut voor Ajax. Maar hoeveel Europese wedstrijden speelde hij voor zijn twee vorige clubs?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >