Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: Ajax - Willem II niet op open kanaal, wel bij Fox Sports

Voor Ajax begint het KNVB-bekertoernooi woensdagavond tegen Willem II. Een ander toernooi betekent ook weer zoeken naar waar het wordt uitgezonden. Daar praten we jullie nu over bij. Het duel, dat om 20.45 uur begint, is te zien bij Fox Sports.

21 september 2016 - 16:28
UsershyraDesktopajax_dataimages5b2429b46af82300e93f313b90cbc79a_normal
Geen open kanaal, voor Ajax - Willem II ben je aangewezen op Fox Sports. © Pro Shots

Het betaalkanaal heeft de rechten verworven voor het bekertoernooi. En omdat in deze fase van het toernooi de wet nog niet verplicht dat wedstrijden op een open kanaal te zien zijn, ben je echt aangewezen op Fox Sports.

De voorbeschouwing begint om 20.15 op het eerste kanaal van Fox. Grote kans dat er dan ook nog wordt nagepraat over PSV- Roda JC. Mocht het in Eindhoven uitdraaien op verlengen of zelfs strafschoppen is er van voorbeschouwen zelfs helemaal geen sprake.

Het kan zelfs zo zijn dat het duel tussen PSV en Roda JC nog niet is beslist op het moment dat Ajax en Willem II aan de wedstrijd beginnen. In dat geval biedt Fox Sports 3 uitkomst, want ook op dat kanaal wordt Ajax uitegzonden.

Ajax - Willem II is ook ouderwets via Radio 1 te volgen. Langs de Lijn En Omstreken begint om 20.00 uur. Mooi op tijd voor Ajax, en als er niet wordt verlengd in de Amsterdam Arena is de wedstrijd ook binnen de zendtijd afgelopen. Klik hier voor een stream.

Heb je geen Fox Sports of ben je niet op tijd thuis? Samenvattingen van de eerste ronde van het KNVB-bekertoernooi zijn te zien op Veronica. De uitzending begint om 22.30 uur.

Dit alles kan natuurlijk worden gecombineerd met ons verslag op Twitter. We zijn te vinden als @ajaxlife. En om het af te maken delen we voor, tijdens en na de wedstrijd ook nog wat foto’s op Instagram en Snapchat (svajax).

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >