Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win shirt COPA van De Meer of Amsterdam Arena!

Voor Ajacieden die trots zijn op de geschiedenis van hun club is er sinds deze week een gelimiteerd shirt van De Meer op de markt verschenen. Het shirt van De Meer staat op de foto boven dit artikel en je kunt een exemplaar winnen als je goede suggesties hebt voor een volgend shirt!

23 september 2016 - 08:00
UsershyraDesktopajax_dataimages70c6d8f828d597272b00849658f9e6b9_normal
Shirtje, De Meer, prima allemaal. Prijsvraag ook nog. © Marco Magielse

Het is inmiddels alweer twintig jaar geleden dat De Meer door Ajax werd verruild voor de Amsterdam Arena. Er is in die tijd veel gebeurd. Sommigen hunkeren nog steeds naar De Meer, anderen beginnen zich steeds beter thuis te voelen in de Arena.

Het twintigjarig jubileum is een mooie gelegenheid om geschiedenis en heden elkaar te laten kruisen, dachten de mensen van Copa Football. Er is een shirt van zowel De Meer als de Amsterdam Arena uitgebracht.

Beide shirts zijn alleen in het zwart verkrijgbaar, in maat S tot en met XXL en kosten 34,95 euro. Kijk voor meer informatie op copafootball.com. Wij van Ajax Life mogen van beide shirts drie exemplaren verloten (maat M, L of XL).

Als je kans wilt maken op deze prijs, geef dan je beste suggestie door: welk Ajax-onderwerp zie jij graag op een volgend COPA-shirt verschijnen? We kunnen niets beloven, want we hebben geen afspraken hierover gemaakt, maar je weet maar nooit. We horen het wel!

De prijsvraag loopt tot vrijdag 7 oktober. Daarna nemen we contact op met de winnaars. In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >