Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win het boek A Lover's Guide to Football Shirts!

Voetbalshirts zijn altijd een uitstekend gespreksonderwerp onder supporters. Iedereen heeft er wel een mening over en vaak brengt het mooie herinneringen naar boven. Het werd hoog tijd om al dat fraais eens in beeld te vangen. Check daarvoor onze krant. Maar we hebben ook een prijsvraag.

23 september 2016 - 08:00

Vaak krijg je hem van je vader bij je eerste wedstrijdbezoek. Het Ajaxshirt is het tastbare bewijs dat je bent toegetreden tot de rood-witte Amsterdamse voetbalfamilie. Niemand vergeet zijn eerste aangeschafte of gekregen shirtje. 

Je lieert het meestal ook aan een sportieve periode of simpelweg de identiteit van je. Elk shirt heeft zo zijn eigen verhaal. En waar we ons in de krant focussen op het verhaal achter Ajaxshirts, trekken we het hier iets breder.

We hebben namelijk een meer dan aardig boek te verloten. Het heet A Lover's Guide to Football Shirts en het gaat, je raadt het al, over... voetbalshirts! En dan bedoelen we alle soorten en maten. The good, the bad and the ugly van door de jaren heen komen voorbij.

Om kans te maken op het boek moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. De prijsvraag loopt tot vrijdag 7 oktober. Daarna nemen we contact op met de winnaar.

Prijsvraag: Op de foto boven dit artikel zie je het bekende, geblokte uitshirt van Ajax. In welk seizoen werd dit uitshirt gedragen?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >