Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een boek over twintig jaar Amsterdam Arena!

De Amsterdam Arena bestaat twintig jaar. Er is in die twintig jaar zoveel gebeurd, daar zou je best een boek over kunnen schrijven. En dat is precies wat er is gedaan. Het wordt dus hoog tijd voor een prijsvraag, aangezien we vijf exemplaren mogen verloten!

05 september 2016 - 10:24
UsershyraDesktopajax_dataimages951441d89cef82191700e5bce2089e3a_normal
Twintig jaar Arena. Er is in die tijd veel bereikt. © Pro Shots

Het boek over het twintigjarig jubileum van de Arena is het resultaat van een samenwerking tussen uitgeverij Kick en de club. De afgelopen twintig jaar waren misschien niet de meest succesvolle uit de historie van Ajax, maar het leverde wel meer dan genoeg stof tot praten op.

Sinds de oplevering in 1996 heeft de Arena allerlei veranderingen ondergaan. Je zou zelfs kunnen spreken van een metamorfose en de volgende verbouwingen staan alweer gepland. Wie weet dat na het EK 2020 een nieuw boek kan worden uitgebracht, aangezien er veel staat te gebeuren.

Meer over de verschillende plannen lees je in onze krant, maar eerst gaan we vijf exemplaren van dit boek verloten. Om kans te maken, moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Meedoen kan tot vrijdag 13.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Wat is de huidige capaciteit van de Amsterdam Arena?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >