Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win de wondersloffen van Van de Beek!

Donny van de Beek is dit seizoen ambassadeur van Ajax Jonge Schare. De pas negentienjarige middenvelder praat in de krant, die vrijdag bij je thuis wordt bezorgd, over zijn eigen fanbeleving. Maar, veel belangrijker: in de krant wordt melding gemaakt van een prijsvraag. Win Donny's wondersloffen!

09 september 2016 - 10:23
UsershyraDesktopajax_dataimages033e1c8a78d828b822b33a024580174b_normal
Dit zijn de schoenen van Donny. Win jij ze?! © Ajax Life

Als lid van Ajax Jonge Schare – de categorie van 13 tot en met 17 jaar – kun je dit seizoen verscheidene prijzen winnen die met Van de Beek te maken hebben. Zoals twee keer een meet-and-greet met het product uit de eigen opleiding.

We trappen echter af met een andere leuke prijs: de voetbalschoenen van de ambassadeur. Wil jij kans maken? Geef antwoord op de vraag hieronder. De prijsvraag loopt tot vrijdag 12.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaar. Wie weet staan deze kicksen binnenkort in jouw slaapkamer!

Prijsvraag: Bij welke wedstrijd stond Donny van de Beek voor het eerst in de basis?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >